Sinau Panliti

Kesenengan kemitraan

Sajrone millennia, macem-macem tradhisi, akeh sing beda-beda jinis seksual, nyathet pendekatan seks sing menehi saran, budidaya energi seksual sing ati-ati kanggo nambah lan nyengkuyung hubungan intim, nggedhekake kesadaran lan nambah kesejahteraan.

Swara nyenengake? Gabung eksplorasi ...

Yen rong unsur nyedhaki saben liyane kanthi skop apa sing bisa digayuh bebarengan ngluwihi jumlah sing bisa ditindakake kanthi kapisah, dheweke tumindak bareng karo Synergy.
RL Wing

Sinergi - Buku

Download kutipan saka bab 1 rampung gratis.

Synergy lovemaking ("Synergy") minangka cara sing beda karo radikal kanggo jinis ing hubungan intim, pendekatan sampeyan lan pasangan bisa njelajah kanggo ndeleng manawa ngasilake bathi.

Artikel kapentingan