"Nalika loro unsur nyedhaki saben liyane kanthi cara sing orane katrangan saka apa sing bisa digayuh bebarengan adoh ngluwihi total saka apa padha bisa entuk dhewe, padha tumindak karo Synergy."

 

RL Wing

Apa sing Synergy?

Sinau Panliti

Sajrone millennia, macem-macem tradhisi, akeh sing beda-beda jinis seksual, nyathet pendekatan seks sing menehi saran, budidaya energi seksual sing ati-ati kanggo nambah lan nyengkuyung hubungan intim, nggedhekake kesadaran lan nambah kesejahteraan. 

Swara nyenengake? Dolan maring lore kanggo informasi sejarah, Research kanggo temonan cocog, lan  njaluk Diwiwiti kanggo liyane. Utawa browsing kita blog.

Sinau Panliti