Kjo politikë e privatësisë përcakton se si Synergy Exploreers përdor dhe mbron çdo informacion që ju jepni Explorers Synergy kur përdorni këtë faqe interneti. Explorer Synergy është i përkushtuar të sigurojë mbrojtjen e të drejtave tuaja private. Nëse kërkojmë nga ju që të siguroni një informacion të caktuar me të cilin mund të identifikoheni kur përdorni këtë faqe interneti, atëherë mund të siguroheni që do të përdoret vetëm në përputhje me këtë deklaratë të intimitetit. Explorers synergy mund ta ndryshojnë këtë politikë herë pas here duke azhurnuar këtë faqe. Ju duhet ta kontrolloni këtë faqe herë pas here për të siguruar që jeni të kënaqur me çdo ndryshim. Kjo politikë është e efektshme nga 13 Prilli 2020.

Rregullorja e përgjithshme e mbrojtjes së të dhënave

Përderisa jemi këtu, ne gjithashtu dëshirojmë të shtojmë një shënim të shkurtër në lidhje me Pajtueshmërinë e GDPR.

GDPR është një pjesë e legjislacionit që është aprovuar në Prill 2016. Ai zëvendëson një ligj të mëparshëm të quajtur Direktiva për Mbrojtjen e të Dhënave dhe ka për qëllim harmonizimin e rregullave në të gjithë Bashkimin Evropian. Qëllimi i legjislacionit është t'i japë konsumatorëve kontrollin e të dhënave të tyre personale të mbledhura nga kompanitë. Në Mbretërinë e Bashkuar është miratuar përmes Aktit për Mbrojtjen e të Dhënave 2018.

Synergy Explorers mban informacione vetëm për pak blogerësh që të publikojnë blogje në sajtin e saj. Askush nuk mund të krijojë një llogari nëse nuk ftohet. Vetë blogerët futin një adresë emaili për të krijuar një llogari nëse blogu i tyre është në shqyrtim për publikim. Blogerët kanë akses të plotë për të parë se çfarë informacioni ruhet nga Synergy Explorers, duke hyrë në profilin e tyre.

Përveç një adrese emaili, për të hapur një llogari të Synergy Explorers, blogerëve nuk u kërkohet të fusin asnjë informacion personal.

Në këtë kohë Synergy Explorers nuk i ndan të dhënat tuaja personale me asnjë palë të tretë dhe nëse kjo ndryshon në të ardhmen, sipas kësaj politike të privatësisë do të kontaktoheni paraprakisht për t'ju njoftuar për ndryshime të tilla.

Sipas legjislacionit GDPR, ju keni të drejtën të jeni 'të harruar' dhe kjo mund të bëhet duke mbyllur llogarinë tuaj duke kontaktuar Ekipin e Mbështetjes Vullnetare të Synergy Explorers. Me kërkesë, të gjitha të dhënat tuaja personale fshihen nga faqja e internetit e Synergy Explorers dhe nuk ruhen më.

Ajo që ne mbledhim

Ne mund të mbledhë informacionin e mëposhtëm:

  • Informacioni i kontaktit duke përfshirë adresën e emailit dhe dorezat e Twitter.
  • Informacione të tjera të rëndësishme për administrimin e kësaj faqeje interneti.
  • Biskota. Për më shumë informacion, shihni Politikën tonë të Cookies

Çfarë bëjmë me informacionin që ne të mblidhen

Ne kërkojmë këtë informacion për t'iu përgjigjur kërkesës suaj, për t'u ofruar blogerëve të ftuar qasje në faqen e internetit dhe për analiza të brendshme për qëllime reklamimi ose marketingu.

Siguri

Ne jemi të angazhuar për të siguruar që informacioni juaj është e sigurtë. Për të parandaluar qasje të paautorizuar ose shpalosje, ne kemi vënë në vend të procedurave të përshtatshme fizike, elektronike dhe menaxheriale për të mbrojtur dhe siguruar mbledhë informacion ne internet.

Lidhje me faqe të tjera

Faqja jonë e internetit mund të përmbajë lidhje me faqet e internetit të tjera të interesit. Megjithatë, një herë ju keni përdorur këto lidhje për të lënë faqen tonë, ju duhet të vini re se ne nuk kemi asnjë kontroll mbi këtë website të tjera. Prandaj, ne nuk mund të jetë përgjegjës për mbrojtjen dhe privatësinë e çdo informacion që ju ofrojnë ndërsa faqet që vizitojnë të tilla dhe vendeve të tilla nuk janë të rregulluara me këtë deklaratë të privatësisë. Ju duhet të ushtrojë kujdes dhe të kërkoni në deklaratën e privatësisë në fuqi në faqen e internetit në fjalë.

Kontrollin e informacionit tuaj personal

Ju mund të kërkoni detaje të informacionit personal që ne mbajmë për ju sipas Aktit të Mbrojtjes së të Dhënave 2018. Do të paguhet një tarifë e vogël. Nëse dëshironi një kopje të informacionit të mbajtur për ju, ju lutemi shkruani Synergy Explorers, The Melting Pot, 15 Calton Road, Edinburgh, EH8 8DL, Mbretëria e Bashkuar. Nëse besoni se çdo informacion që ne mbajmë për ju është i pasaktë ose i paplotë, ju lutemi na shkruani ose na dërgoni email sa më shpejt të jetë e mundur, në adresën e mësipërme. Ne do të korrigjojmë menjëherë çdo informacion që rezulton i pasaktë.