Panuduh Sindiran

Karesep gawé bareng

Langkung millennia, rupa-rupa tradisi, seueur di antarana sacara séksual positip, nyatakeun pendekatan hubungan seks anu disarankan sadar, budidaya ati-ati tanaga seksual pikeun ningkatkeun sareng ngadukung hubungan intim, dilegakeun kasadaran sareng ningkatkeun kesejahteraan.

Sora pikaresepeun? Miluan éksplorasi kami ...

Nalika dua unsur saling-saling ngadeukeutan cara yén lingkup naon anu aranjeunna tiasa diciptakeun babarengan tebih langkung tebih tibatan naon anu aranjeunna tiasa ngahontal kapisah, aranjeunna akting sareng Synergy.
RL Wing

Sinergi - Buku

Unduh petik tina bab 1 lengkep gratis.

Nyiptakeun sinergi ("Synergy") nyaéta radikal anu béda, jalan anu pikaresepeun pikeun séks dina hubungan anu intim, pendekatan anjeun sareng pasangan tiasa ngajajah pikeun nempo lamun ngahasilkeun mangpaat.

Tulisan dipikaresep