"Nalika dua elemen silih ngadeukeutan dina cara anu ruang lingkup naon anu aranjeunna tiasa ngahontal babarengan jauh ngaleuwihan jumlah anu tiasa dihontal nyalira, aranjeunna ngalaksanakeun Synergy."

 

RL Wing

Naon Synergy?

Panuduh Sindiran

Langkung millennia, rupa-rupa tradisi, seueur di antarana sacara séksual positip, nyatakeun pendekatan hubungan seks anu disarankan sadar, budidaya ati-ati tanaga seksual pikeun ningkatkeun sareng ngadukung hubungan intim, dilegakeun kasadaran sareng ningkatkeun kesejahteraan. 

Sora intriguing? Nganjang tradisi pikeun inpormasi sajarah, panalungtikan pikeun papanggihan relevan, jeung  perlu Mimitian pikeun leuwih. Atawa kotektak urang blog.

Panuduh Sindiran