Panuduh Sindiran

Karesep gawé bareng

Langkung millennia, rupa-rupa tradisi, seueur di antarana sacara séksual positip, nyatakeun pendekatan hubungan seks anu disarankan sadar, budidaya ati-ati tanaga seksual pikeun ningkatkeun sareng ngadukung hubungan intim, dilegakeun kasadaran sareng ningkatkeun kesejahteraan.

Sora pikaresepeun? Miluan éksplorasi kami ...

Nalika dua unsur saling-saling ngadeukeutan cara yén lingkup naon anu aranjeunna tiasa diciptakeun babarengan tebih langkung tebih tibatan naon anu aranjeunna tiasa ngahontal kapisah, aranjeunna akting sareng Synergy.
RL Wing

Tulisan dipikaresep


SYNERGY - Buku éta

Sinergi - Buku

Unduh petik tina bab 1 lengkep gratis.

Nyiptakeun sinergi ("Synergy") nyaéta radikal anu béda, jalan anu pikaresepeun pikeun séks dina hubungan anu intim, pendekatan anjeun sareng pasangan tiasa ngajajah pikeun nempo lamun ngahasilkeun mangpaat.