A jeni përpjekur ndonjëherë t'ia shpjegoni dashurinë Synergy dikujt që nuk e ka eksperimentuar kurrë atë? Ndoshta ju filloni duke thënë se është një qasje shumë e ndryshme ndaj seksit sepse orgazma nuk është qëllimi.

Për qëllimet e këtij postimi, le të themi se ka pikënisje nuk bëri që shoku juaj kurioz të vraponte një milje. Duke marrë frymë thellë, ai pyet me mirësjellje: “Po ne çfarë të bëjmë do"?

Përgjigja më produktive, nëse befasuese, është: “Aq më pak ju do Sa më mirë."

Shumë stacione autobusi

Mendoni për të bërë dashuri Synergy si një rrugë autobusi që shkon në më shumë se një destinacion. Për shembull, mund të ndihmojë në ruajtjen e harmonisë në marrëdhënien tuaj. Ndoshta ju frymëzon për produktivitet dhe kreativitet më të madh. Mund të shpërndajë butësisht çdo mbrojtje që keni zhvilluar që tenton t'ju ndajë nga të tjerët. Mund t'ju ndihmojë të dyve të kuptoni qëllimin(et) tuaj të jetës. Ka tendencë të rrisë gatishmërinë për të ndihmuar të tjerët (sigurim i mirë karmik). Duke lehtësuar ndjenjat themelore të mungesës dhe pakënaqësisë, mund të tërheqë më shumë bollëk në jetën tuaj.

Nëse qëndroni në autobus, domethënë qëndroni me praktikën, kjo mund të rrisë edhe pritjen shpirtërore. Ju mund të dëgjoni udhëzimet tuaja të brendshme më qartë. Të dashuruarit përshkruajnë gjithashtu përvoja të qeta të bashkimit, në të cilat shkrihet e gjithë ndarja mes tyre.

Në fund të fundit, bërja e dashurisë sinergjike mund të sigurojë një njohuri të thellë (gnosa) të unitetit tuaj me Krijimin dhe të gjitha mrekullitë e tij shumëdimensionale. Për shumicën prej nesh, kjo përbën një korrigjim të madh të kursit.

Ashtu si një përvojë afër vdekjes, por pa shqetësimin e vdekjes së përkohshme, ju dhe i dashuri juaj mund të dilni jashtë flluskës së hapësirë-kohës dhe të filloni të kuptoni veten dhe realitetin kolektiv nga një këndvështrim shumë më i gjerë. Me përvojë të mjaftueshme të këtij perceptimi të zgjeruar, konceptet shpirtërore nuk janë më thjesht "histori".

Sa larg doni të shkoni?

Cfare ti do gjatë bërjes së dashurisë suaj ka një ndikim në atë se sa larg shkoni në linjën e autobusëve Synergy gjatë çdo faze të caktuar. Dhuratat më të thella, që ndryshojnë perceptimin e Synergy ndodhin kur nuk jeni me vetëdije bërë çdo gjë me trupin tuaj.

Mundohuni të përqendroni të gjitha mendimet dhe ndjenjat tuaja, të gjithë vetëdijen tuaj, në ato pjesë të trupit tuaj që prekin trupin e të dashurit tuaj në qetësi.

Lërini të gjitha qëllimet fizike, jo vetëm qëllimin e kënaqësisë fizike. Idealisht, ju bini në një lloj meditimi seksual së bashku. Pa muskuj të tendosur. Mos u shqetësoni për performancën ose ereksionin. Duke mos u përpjekur për të marrë kudo. Nuk pyesni veten nëse po e bëni Synergy si duhet. Thjesht duke mos bërë asgjë…me zemër të hapur. Lejoni mendjet tuaja të rriten ende.

Përqendrimi

Nëse qetësimi i mendjes është sfidues për ju, imagjinoni dy ingranazhe në kokën tuaj. E para po rrotullohet furishëm (mendja jote e majmunit). Pajisja tjetër natyrisht mbetet e palëvizshme - ose do të ndodhte nëse pajisja e mendjes së majmunit do të ndalonte së lidhuri me të. Ky ingranazh i dytë përfaqëson qendrën e vetëdijes suaj të përjetshme.

Ndërprerjet e mendjes së majmunit mund t'ju largojnë nga qendra juaj dhe t'ju pengojnë të relaksoheni në ndjenjat e tërësisë së lumtur me partnerin tuaj. Pra, imagjinoni shkëputjen e dy ingranazheve. Lëreni pajisjen e mendjes së majmunit të rrotullohet larg, përtej vetëdijes suaj.

Pajisja që përfaqëson Ndërgjegjësimin tuaj tani është krejtësisht e qetë, gjë që ndihet e mrekullueshme. Ndjenjat e gëzimit mund të lindin dhe të bashkohen me ato të të dashurit tuaj. Asgjë nuk mungon. Ju duhet do asgjë. I dashuri juaj është aty me ju. Asgjë nuk mungon. Mund të relaksoheni.

Ndërsa shkëmbimi i energjisë vazhdon (automatikisht, pa e detyruar ju), ai qetëson çdo zhgënjim dhe ankth. Nëse pajisja e mendjes së majmunit kthehet në vetëdije, largojeni atë të largohet. Ri-përqendrohuni në burimin e qetësisë së gëzueshme në thelbin tuaj dhe mungesës së shijshme të tensionit.

Fillimisht mund të ndiheni pak në rrugën e lumturisë. Ose thjesht mund të bini në gjumë. Kjo është mirë. Shkëmbimi i energjisë mes jush është ende në punë.

Qëndroni me praktikën. Mos e gjykoni derisa të jeni përfshirë në këtë praktikë vazhdimisht dhe shpesh për të paktën një muaj.

Po lëvizjet gjatë seksit?

A ju ndjeni ju duhet lëviz gjatë seksit? A jeni i vendosur të "kalëroni tigrin" - domethënë, të nxisni zgjimin tuaj seksual ndërsa përpiqeni të frenoni orgazmën? Po pastaj?

Megjithatë, ju mund të përjetoni përfitime nga të bërit dashuri me Synergy. Vetëm dijeni se lëvizja e mban fokusin tuaj në trupin tuaj dhe performancën tuaj seksuale, dhe kështu në egon tuaj të veçantë. Mund të shkaktojë gjithashtu shqetësim dhe dëshirë për stimulim në rritje. Në fund të fundit, kjo rrezikon t'ju shtyjë në kufirin e orgazmës, gjë që shpesh çon në distancë emocionale dhe/ose shqetësim gjatë ditëve në vijim.

Përqendrimi në frenimin e zgjimit tuaj mund ta bëjë të vështirë rënien në vetëdijen e relaksuar në të cilën egoja juaj nuk e bllokon më përvojën tuaj të pakufishmërisë dhe ndërlidhjes suaj të vërtetë me njëri-tjetrin dhe Krijimin në tërësi. Thënë kështu, çdo ndalesë në linjën e autobusit Synergy seks pa kulm ju sjell dobi!

Por si të qëndrojmë të lidhur pa performancë seksuale?

Ju mund të gjeni se disa nga këto pozicione punojnë mirë për këtë lloj bashkimi të relaksuar. Nëse dëshironi të "lidhni në prizë", eksperimentoni me soft-hyrje, dhe ndoshta a lubrifikant personal. Ereksionet nuk janë të nevojshme.

Në fakt, vetë marrëdhënia seksuale është fakultative për përvojën e dëshiruar. Merrni parasysh llogaria e këtij çifti. Është dëshira juaj e ndërsjellë për bashkim dashurie pa ndjekje të kënaqësisë fizike që ju shtyn ju dhe të dashurin tuaj përgjatë linjës së autobusit Synergy.

Shijoni udhëtimet tuaja!